• Str. Petru Rareș nr. 23, Iași
  • +40748-249-943

Programe pentru adulți

educatie-streetaware
Dezvoltare socială și emoțională

Dezvoltarea abilităților de luare a deciziilor, de
autocontrol și autoreglare a emoțiilor.

motivatie-streetaware
Ateliere motivaționale

Identificarea si dezvoltarea resurselor
interne de depăşire a obstacolelor.

creativitate-streetaware
Ateliere creative

Creşterea potenţialului creativ şi actualizarea de
sine prin creaţie determină o auto-valorizare.

Programe pentru adulți

Ateliere motivaționale pentru adulți

Activitățile sunt focalizate pe identificarea resurselor interne de depășire a obstacolelor și nu pe consecințele negative ale situației de vulnerabilitate în care se află participanții. În cadrul activității se ultilizează scurte filme documentare cu persoane care au depășit situatii covârșitoare de viață, filme care evidențiază resursele interioare utilizate de cazurile de succes, chiar și după experiențe negative, resurse care i-au ajuta să triumfe și să aibă o viață normală și activă. Filmele vor aduce în atenție caracteristici personale, cum este reziliența și creativitatea.

Programe pentru adulți

Programe de dezvoltare a rezilienței

Programul se bazează pe învățarea unor mecanisme simple de auto-reglare și a unor practici de dezvoltare a rezilienței, care ajută participanții să devină mai echilibrați, conștienți și funcționali. Participanții învață modul cum aleg să reacționeze la evenimente, discuții sau în diverse circumstanțe din viață care pot să-i epuizeze sau să le dezvolte reziliența. Ei își formează un set eficient de atitudini pentru a reduce stresul, pentru a spori performanța, pentru a îmbunătăți sănătatea și bunăstarea și pentru a construi relații mai eficiente cu colegii, clienții și familia.

O componentă importantă a acestor programe este utilizarea tehnologiei emWave® Pro, care monitorizează în timp real impactului emoțiilor asupra fiziologiei și stării cognitive.

Programe pentru adulți/Programe de dezvoltare a creativității

Grupuri creative pentru adulți

Programul constă în realizarea unor grupuri creative cu angajații din cadrul unei organizații. Acestea au rolul de a stimula potenţialul creativ al participanților şi de a învăţa modalităţi prin care acest potenţial poate fi utilizat în rezolvarea creatoare a problemelor care obstrucţionează activitatea organizației sau atingerea performanţelor ridicate.

Programe pentru adulți/Programe de dezvoltare a creativității

Formarea de competenţe inovative

Cursul „Manager inovare” este autorizat A.N.C, standard ocupaţional (Cod COR: 241941) și urmărește dezvoltarea de competenţe creative şi de inovare pentru manageri.

Prin participarea la acest curs managerii vor fi capabili:
- să identifice idei inovative pe care le-ar putea dezvolta;
- să elaboreze şi să implementeze strategii de inovare care să implice colegii, partenerii, clienții comunitatea în scopul transformări organizației într-o instituţie sustenabilă;
- să utilizeze metode, tehnici şi instrumente de producere a ideilor inovative în cadrul instituţiei;
- să gestioneze şi să implementeze ideile inovative în scopul dezvoltării durabile a comunităţii;
- să planifice, să coordoneze şi să evalueze activitatea de inovare în cadrul instituţiei;
- să creeze, să motiveze şi să dezvolte o echipă vizionară, care generează în permanenţă idei inovative.

În cadrul cursului vom abordat teme precum strategia de inovare, tehnici şi metode de producere a ideilor inovative, valorificarea ideilor creative, factori de succes ai inovării, modalităţi de motivare a angajaților, surse de finanţare etc.

Folosim Cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Click OK pentru a accepta. Detalii
OK