• Str. Petru Rareș nr. 23, Iași
  • +40748-249-943

Echipa Street Aware

Ana Vieru

ANA VIERU

Membru fondator & Președinte

Membru fondator și președinte al asociației Streetaware din 2015, Ana are o experiență de peste 17 ani în sectorul non-profit și peste 10 ani în sectorul profit. A coordonat numeroase programe sociale și de dezvoltare comunitară, naționale și internaționale. Experiența acumulată îi permite să aducă o contribuție valoroasă la misiunea organizației prin atragerea de fonduri, managementul programelor și coordonarea activităților organizației.

Bart

BART VAN BAMBOST

Membru fondator & Membru în consiliul director

Bart are mai mult de 20 de ani de experiență în resurse umane internaționale și a ocupat funcții de conducere în resurse umane la Danone, Nike și Nipro. Ca antreprenor, a înființat compania de formare Minds in Motion (pe care a vândut-o cu succes) și ThinkTalent. Bart a fost implicat social de mai bine de 10 ani într-o diversitate de proiecte internaționale de profit social.

Romeo Asiminei

ROMEO ASIMINEI

Membru în consiliul director

Romeo este doctor în sociologie şi conferențiar universitar în cadrul Departamentului de Sociologie şi Asistenţă Socială, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza" din Iaşi. Din septembrie 2016 este directorul acestui departament. Este autor al mai multor volume, rapoarte de cercetare, capitole de cărţi şi studii publicate în reviste de specialitate din țară și strainătate. Are o vastă experienţă ca cercetător în numeroase proiecte cu finanţare publică şi private, internațională și națională.

Mihaela Pitea

Mihaela Pitea

Coordonator proiecte

Îmi place sa fac parte din această echipă deoarece: colegii sunt dedicați, implicați in activitatea lor și dornici să schimbe lumea în bine.

Competențe: cercetare sociologica, predare si formare, management, organizare evenimente;

Hobbies: călătoriile;

Motto: Nu renunța niciodată la visurile tale pentru că sigur se vor îndeplini!

Email: pitea.mihaela@streetaware.ro

Gabriel Acasandrei

Asistent social

Îmi place sa fac parte din această echipă pentru că: pot face lucruri în asistență socială ajutat de experiența dobândită, pentru că mă pot implica în activități care sunt de mare folos celor în nevoie; pentru ca pot fi parte dintr-o echipa tânără și efervescentă, cu dorința de a schimba lucrurile care nu funcționează în unele funcționale și cele bune în...mai bune.

Competențe: servicii sociale, organizarea de evenimente management de proiecte;

Hobbies: poezie, pictură, călătorii, filosofie existențială;

Motto: "Toate visele tale se pot îndeplini daca ai curajul sa le urmezi." - (Walt Disney)

Email: gabriel.acasandrei@streetaware.ro

Gabriel Acasandrei
Ana Maria Buruiana

Ana Maria Buruiană

Psiholog

Îmi place sa fac parte din această echipă pentru că: deși suntem persoane cu aptitudini și experiențe diferite, relația noastră de lucru se bazează atât pe prietenie și suport, cât și pe profesionalism. Ne sprijinim si completăm reciproc pentru ca împreună să ne atingem obiectivul comun – creșterea calității vieții persoanelor dezavantajate.

Competențe: psihologie clinică, psihoterapie, psihologia muncii, psihologia transporturilor, psihologie aplicată în domeniul securității naționale;

Hobbies: plimbările în natură cu familia, drumețiile montane, "prăjituritul";

Motto: “Viitorul aparține celor care cred în frumusețea propriilor vise.” – Eleanor Roosevelt

Email: ana.buruiana@streetaware.ro

Anca Hohotă

Psiholog

Îmi place sa fac parte din această echipă pentru că: am fost întâmpinată cu căldură de toți colegii, iar în cadrul echipei este un nivel ridicat de profesionalism păstrat într-o atmosferă relaxantă, în care membrii comunică asertiv și astfel este creat mediul propice pentru dezvoltarea profesională.

Competențe: psihologie clinică, evaluare și intervenție, psihoterapie, dezvoltare personală;

Hobbies: înotul și drumețiile;

Motto: "What goes around comes back around."

Email: anca.hohota@streetaware.ro

Anca Hohota
Iulian Spiridon

Iulian Spiridon

Asistent social

Îmi place sa fac parte din această echipă pentru că: lucrez alături de oameni profesioniști, relaxați, care își doresc să fie din ce în ce mai buni în meseria lor. Totodată din prima zi m-am simțit respectat și susținut în a mă dezvolta din punct de vedere profesional și personal.

Competențe: servicii sociale, coordonare voluntari;

Hobbies: drumeții în natură, pescuitul;

Motto: "Bucură-te de prezent, fă-ți datoria cu responsabilitate, iar viitorul va fi asigurat!"

Cătălina Boz

Psiholog

Îmi place sa fac parte din această echipă pentru că: Echipa este inovatoare, organizată și veselă dar cel mai important, avem același țel, lucrăm împreună pentru realizarea obiectivelor. Fiecare coleg, prin aptitudinile și experiența pe care o are, contribuie la sprijinul persoanelor aflate în dificultate.

Competențe: evaluare și intervenție, dezvoltare personală, psihologie vocațională;

Hobbies: plimbările în natură, călătoriile, lectura;

Motto: “Viața nu are limite, cu excepția celor pe care le faci tu.” - Les Brown

Boz Cătălina
Alina Ailincai

Alina Ailincai

Sociolog

Îmi place sa fac parte din această echipă pentru că: Sunt o persoană prietenoasă, deschisă la nou și cu o dorință imensă de a face lumea aceasta un loc mai bun – ceea ce am desoperit și în echipa StreetAware. Un ONG cu spirit de familie, cu înțelegere, în care responsabilitatea și atingerea obiectivelor reprezintă calitățile oricărui coechipier.

Competențe: studii de piață și de opinie, online marketing, PPC marketing, redactare materiale;

Hobbies: meșteșuguri, pictură, grădinărit și shopping;

Motto: "Cea mai mare aventură pe care o poţi avea, este să trăieşti viaţa visurilor tale." - Oprah Winfrey

Folosim Cookies pentru a vă oferi cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Click OK pentru a accepta. Detalii
OK