Uncategorized

Lansare concurs Real Rebels Wanted

Premiem talentul, pasiunea și stilul de viață sănătos

 

Asociația StreetAware și Crucea Roșie Română Filiala Iași lansează concursul Real Rebels Wanted.

Tinerii cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani sunt invitați să se înscrie în concurs prin completarea formularului de înscriere disponibil pe site-ul realrebels.streetaware.ro până la data de 17.05.2024 și prin transmiterea unui film scurt cu talentul lor.

Categorii de talente:

  • Sport;
  • Arte vizuale (pictură, desen, sculptură etc.);
  • Interpretare (muzică, dans, teatru etc.);
  • Literatură (proză, poezie, eseuri etc.);
  • Talente speciale (jonglerie, magie, acrobație etc.).

Un juriu format din format din președintele Asociației Streetaware, directorul Crucii Roșii Română Filiala Iași, 1 cadru didactic și 2 reprezentați de la companii de publicitate din Iași va selecta câștigătorul.

Rebelul câștigător va fi premiat cu un video de promovare, realizat profesionist, materiale promoționale, tricou și rucsac cu #RealRebels, precum și promovare în mediul online. Regulamentul îl regăsiți pe realrebels.streetaware.ro

Proiectul „Educație pentru decizii înțelepte” este derulat de Asociația StreetAware și Crucea Roșie Română Filiala Iași, finanțat prin programul În Stare de Bine, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile.

 

*****

Despre Asociația Streetaware 

Asociația Streetaware s-a înființat din dorința de a sprijini persoanele de toate vârstele și organizațiile în atingerea potențialului lor maxim, bazându-se pe resursele interne.

Programele Streetaware se bazează pe tehnici de auto-reglare a emoțiilor pentru dezvoltarea rezilienței emoționale și auto-securității, tehnici şi metode de producere și valorificare a ideilor inovative și tehnici motivaționale.

Pentru mai informații, accesați www.streetaware.ro 

Despre programul În Stare de Bine

În Stare de Bine este un program anual de finanțare ce oferă granturi nerambursabile în valoare totală de 1 milion de euro pe an organizațiilor neguvernamentale din România. Programul este implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile, cu susținerea financiară a Kaufland România.

Obiectivul programului este creșterea calității vieții locuitorilor din comunitățile rurale și urbane prin sprijinirea inițiativelor care au un impact pozitiv în trei domenii esențiale – cultura, sportul și viața sănătoasă – și care se adresează grupurilor vulnerabile și comunităților din care acestea fac parte. 

În acest an, în mod excepțional, criza umanitară din Ucraina a determinat reorientarea parțială a programului către sprijinirea migranților și refugiaților alungați de război din țara vecină.

Pentru mai informații, accesați www.instaredebine.ro.

Despre Kaufland România 

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148000 de angajați și o rețea de 174 de magazine în România. Asumarea responsabilității ecologice și sociale este un aspect esențial al politicii corporative Kaufland. Crezul companiei constă în ideea că lumea poate fi un loc mai bun prin implicarea fiecăruia, de aceea, în 2018, Kaufland a dezvoltat platforma „Implicarea face diferența”, sub umbrela căreia sunt comunicate toate acțiunile de responsabilitate socială. Cea mai mare parte a proiectelor CSR ale companiei sunt desfășurate în parteneriat cu asociații nonguvernamentale regionale sau naționale și urmăresc implementarea de programe sociale complexe ce se adresează unor grupuri mari de beneficiari. 

Pentru mai multe detalii vizitați www.kaufland.ro.

Despre Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile

Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) este o organizație neguvernamentală, independentă, înființată în anul 1994, care promovează o societate civilă puternică și sustenabilă, ce contribuie la apărarea valorilor democratice prin sprijinirea actorilor societății civile, mobilizarea de resurse, încurajarea unui mediu favorabil și întărirea cooperării cu celelalte sectoare. 

Mai multe detalii sunt disponibile la www.fdsc.ro.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *